Opendeur Natuurreservaten

Steeds meer natuurliefhebbers vinden hun weg naar de 5.000 hectare natuurreservaten van Natagora. Het beheerwerk van de vrijwilligers blijft echter grotendeels onbekend. Natagora heeft daarom besloten een “Opendeurdag Natuurreservaten” te organiseren, die veel meer zal omvatten dan de gebruikelijke bewegwijzerde wandelingen.

Naast het ontdekken van de fauna en flora van een reservaat: kan je als bezoeker kennismaken met de verschillende activiteiten die de vrijwilligers op zich nemen en de taken die ermee verbonden zijn. Kortom, het is een blik achter de schermen. Door de verschillende profielen te tonen van de mensen die een deel van hun vrije tijd aan deze beschermde gebieden besteden, wil Natagora nieuwe leden werven.

Ontdek in het weekend van 21 en 22 mei de verschillende taken van de vrijwilligers die zich met hart en ziel voor de natuurreservaten inzetten. En wie weet krijg jij ook zin om je aan te sluiten bij Natagora?

Waar: In Brussel en Walloniƫ
Wanneer: 21 en 22 mei

www.natagora.be/portes-ouvertes

COVID-19

Plantentuin Meise verzoekt alle deelnemers de geldende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in acht te nemen. Voor meer informatie omtrent deze maatregelen, raadpleeg https://www.info-coronavirus.be/ (FOD Volksgezondheid).